Καραολή και Δημητρίου 38Α, Τ.Κ. 19002, Παιανία Αττικής

Ανακοίνωση εγγραφών βρεφών στους Δημ. Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς


03 Μαΐου, 2024

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ163/τ.Α΄/6-10-2023 άρθρο 27 και το ΦΕΚ 101/τ.Β΄/9-1-2024, το Ν.Π.Δ.Δ. «Φορέας Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας Δ. Παιανίας» (Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί Δ.Παιανίας) καταργήθηκε και εντάχθηκε στο Δ. Παιανίας με την επωνυμία «Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής».

Το νέο mailτης Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής είναι : paidikoi@paiania.gov.gr στο οποίο θα αποστέλλετε τα μηνύματα σας σε ότι αφορούν στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς – Παιδικούς Σταθμούς του Δ. Παιανίας.

Για τις εγγραφές βρεφών και νηπίων στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς - Παιδικούς Σταθμούς του Δ. Παιανίας σας ενημερώνουμε ότι:

Τα δικαιολογητικά εγγραφών υπάρχουν αναρτημένα μέσω της «πύλης» του Δήμου Παιανίας paiania.gov.gr στην κατηγορία Ενημέρωση - Ανακοινώσεις.

Οι αιτήσεις-εγγραφών για το έτος 2024-2025 υποβάλλονται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας (συμπλήρωση αίτησης και κατάθεση δικαιολογητικών σε μορφή PDF ) μέσω της «ΠΥΛΗΣ» του Δήμου Παιανίας paiania.gov.gr  στην κατηγορία e-services.

Aπό 20 Μαΐου 2024 μέχρι και 15 Ιουνίου 2024 με εξαίρεση ειδικές περιπτώσεις στις οποίες θα υποβάλλονται τα δικαιολογητικά δια ζώσης, στα γραφεία της Διεύθυνσης (οδός Βασιλίσσης Φρειδερίκης 7Β Παιανία) από τις 9:00 π.μ. - 14:00μ.μ. (κατόπιν ραντεβού)από Δευτέρα έως Παρασκευή (προσοχή για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων απαιτούνται κωδικοί TAXIS NET). Απαιτείται να παρακολουθείτε την εξέλιξη της Αίτησής σας ηλεκτρονικά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ & ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ στην ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Δ. ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΒΡΕΦΩΝ & ΝΗΠΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΣΠΑ. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Ε.Τ.Α.Α.(www.eetaa.gr).

Κατά την επιλογή της κατάταξης των Αιτήσεων Εγγραφών προηγούνται τα παιδιά για τα οποία έχει υποβληθεί Αίτηση Εγγραφής με πλήρη δικαιολογητικά προς την Δ/νση Προσχολικής Αγωγής και έχουν αξία τοποθέτησης (voucher) μέσω ΕΣΠΑ. Όταν παραλάβουν οι γονείς τα voucher υποχρεούνται να τα καταχωρήσουν στην πλατφόρμα των Αιτήσεων στο αντίστοιχο πεδίο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση παρακαλείστε να επικοινωνείτε με τα γραφεία της Διεύθυνσης στο τηλ. 2106642712.

Επισυναπτόμενα αρχεία:
1) Δικαιολογητικά βρεφών και νηπίων στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Παιανίας για το σχολικό έτος 2024-2025.
2) Κριτήρια Αξιολόγησης «μοριοδότηση» των αιτήσεων για τις Εγγραφές βρεφών και νηπίων στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Παιανίας για το σχολικό έτος 2024-2025.
3) Τροφεία-Μηνιαία οικονομική εισφορά στις οικογένειες των φιλοξενούμενων παιδιών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Παιανίας για το σχολικό έτος 2024-2025.
4) Υπεύθυνη Δήλωση(άρθρο 8 Ν.1599/1986) .
5) Πιστοποιητικό Υγείας βρεφών και νηπίων.

Δικαιολογητικά Αιτήσεων Εγγραφών βρεφών - νηπίων

Μηνιαία οικονομική εισφορά φιλοξενούμενων βρεφών - νηπίων

Κριτήρια αξιολόγησης «Μοριοδότηση» αιτήσεων εγγραφών βρεφών - νηπίων

Πιστοποιητικό υγείας βρεφών & νηπίων

Υπεύθυνη Δήλωση